Behandlinger

Ultralyds Anti Age treatment

Kollagenboost

 

Yderst effektiv behandling mod aldrende hud og dens følgesvender - rynker, slaphed, træt hud. Mesoboost arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud. 

 

Kort sagt, er Mesoboost et smertefrit naturligt face lift, et alternativ til plastikoperation. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af nål men bare vitamin boost via mesogun. er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling, 

 

Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup. Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed - den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at behandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden - den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op. 

Du kan ikke blive behandlet med hvis du har:

  • Implantater af metal.

  • Pacemaker.

  • Får blodfortyndende medicin.

  • Fået silicone indsprøjtet i behandlingsområdet.

 

Hele Ansigt
Ansigt & Hals
OverArme
Lår Inkl. Baller
Dobbelthage