Behandlinger

Fedt reducerende behandlinger

Fedtfrysning er de senere år blevet et populært alternativ til en fedtsugning

 

VIGTIGT: BEHANDLINGEN MÅ IKKE UDFØRES i MENSTRUATION PERIODEN.

Hvad er fedtfrysning?

Mange har nok hørt om, at fedtfrysninger på nærmest magisk vis kan fjerne fedtdepoter på kroppen, og noget af det, der tiltaler rigtig mange, er, at det er en behandling helt uden kirurgiske indgreb.

Der er dermed langt færre bivirkninger ved fedtfrysning frem for en operation, og det gør blandt andet, at du sagtens kan tage på arbejde dagen efter, hvorimod du ved et kirurgisk indgreb ofte må blive hjemme i flere dage for at hvile og for at dæmpe hævelsen og eventuelle smerter samt lade såret hele.

 

Fedtfrysning er kort sagt en behandling, som går ud på, at uønskede fedtdepoter på kroppen nedkøles eller nærmere sagt nedfryses, for temperaturen ved en fedtfrysning når helt ned til omkring -10 grader.

FÅR MAN DIREKTE RESULTAT?

Lave temperatur får fedtcellerne til at krystallisere, det bevirker, at de slås ihjel, og de vil efter nogen tid naturligt blive udskilt fra kroppen. Det er derfor en lidt langsommelig proces, hvor du først kan se det helt endelige resultat efter nogle uger eller måneder. Kroppen kan nemlig ikke både nedbryde og udskille fedtceller på meget kort tid, men forskning har vist, at der er en del kunder som får tydelige resultater at se efter allerede 2-4 uger, hvor andre først kan mærke/ se er reultat efter mindst 3 behandlinger dvs flere måneder. 

Vi har forskellige kroppe og modtager på hver sin måde. Har din veninde fået et super resultat ? er det ikke ensbetydende at din krop vil adskille sig med fedtcellerne på samme måde . 

Behandlinger på kroppen kan bedre ses end dobbelhagen. 

Hvordan virker fedtfrysning?

Fedtfrysning er kort sagt en ufarlig og fuldstændig kontrolleret nedkøling af fedtceller på et specifikt område af kroppen.

Man har ved forskning og undersøgelser fundet ud af, at hvis man udsætter et bestemt område eller punkt på kroppen for nedkølingen, er det kun fedtcellerne, som bliver påvirket af dette. Derfor tager hverken væv eller andre celler i kroppen skade af nedkølingen, og det er også én af grundene til, at der er meget få, for ikke at sige næsten ingen, bivirkninger ved fedtfrysning.

Hvis du lykkes med at træne eller motionere fedtet væk, vil du i stedet opleve, at fedtcellerne bliver mindre, men at det er samme antal, der forbliver i kroppen. Derudover vil du ikke på samme måde kunne kontrollere, om det er fedtet på maven, der skal mindskes, og du oplever derfor ofte, at det er ”de forkerte steder”, som du taber sig på denne måde. Det er sådan lidt som at kaste med en terning. Måske er du heldig og slår en sekser.

Bivirkninger ved fedtfrysning

En af de helt store fordele ved fedtfrysning er de ganske få bivirkninger, der er ved behandlingen. Du behøver nemlig ikke at tage dig nogle forbehold, hvis du skal have en behandling, for du bliver ikke begrænset i dagens samt de efterfølgende dages gøremål, så som arbejde og sociale sammenkomster. Nogle vil opleve en ømhed, prikken eller følelsesløshed i området i nogle dage eller i få tilfælde i nogle uger efter, hvorefter ubehaget forsvinder fuldstændig.

For at få kroppen til at udskille de nedbrudte fedtceller, er det en god idé at leve sundt og drikke rigeligt med vand. Derudover bør du også dyrke motion jævnligt, for ikke at opbygge nye fedtdepoter i kroppen og for at få de bedst mulige resultater.

Hvad er reglerne for fedtfrysning?

Der er nogle forskellige regler for, hvem der må få foretaget en fedtsugning. Det vil I blandt andet komme ind på til den konsultation, der haves inden behandlingen udføres for at sikre, at behandlingen ikke vil skade på nogen måde. Herunder ses en liste over personer, som ikke er egnet til fedtfrysninger.

 

  • Gravide og ammende kvinder

Der er ikke blevet lavet nogle undersøgelser af, hvorvidt fedtfrysning på gravide eller ammende kvinder er skadende eller ej, hvorfor en fedtfrysning kun anbefales til kvinder, som ikke er gravide, og som ikke ammer, og som i øvrigt opfylder de resterende krav.

  • Kulde-allergikere

Måske har du aldrig hørt om det før, men nogle personer lider af kuldeallergi. Personer som lider af denne overfølsomhed over for kulde, oplever kløe og eksem, når de kommer i kontakt med eksempelvis koldt vand eller kold luft. Af denne grund bør kuldeallergikere ikke få udført en fedtfrysning.

  • Personer der får blodfortyndende medicin

Der er mange årsager til, at man tager blodfortyndende medicin. Størstedelen af dem, som tager denne slags medicin lider af sygdomme i hjertet eller kredsløbet, som fører til stor risiko for blodpropper forskellige steder i kroppen. Der er ikke lavet undersøgelser af, hvorvidt fedtfrysninger kan påvirke den blodfortyndende medicins virkning, hvorfor det anbefales, at personer, der får blodfortyndende medicin, ikke bør få foretaget en fedtfrysning.

  • Personer med fremmedlegemer i kroppen

Personer med fremmedlegemer i kroppen bør ikke udsættes for en så kraftig nedfrysning, som er tilfældet med fedtfrysninger. Fremmedlegemet kan eksempelvis være en pacemaker eller et indopereret broknet.

  • Områder med eksem, sår eller betændelse

Områder med eksem, sår eller betændelse behandles ofte ikke, da en nedkøling af disse lidelser/gener kan have en negativ virkning på området. Derfor bør området først blive behandlet, når såret er helet, betændelsen er væk, eller eksemen er gået i sig selv igen.

 

Fedtfrysning på Flere områder

Fedtfrysning

 

Er du utilfreds med fedt på mave, overarme eller lår? Så kan fedtfrysning netop være løsningen for dig. Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan, og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitness centeret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.

 

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig. Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har vi et alternativ til dig, der ønsker, at få fjernet fedtdepoterne nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning. En behandling der er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

Fedtfrysning på hagen
Fedtfrysning på lår
Fedtfrysning på maven
Fedtfrysning på BH-dellen
Fedtfrysning på Arme
Lemon Bottle krop 10 ML
Lemon Bottle Dobbelhage