Behandlinger

SKINBOOSTER / OPSTRAMNING🇸🇪

Ejal40 opstramning
Mesoterapi Skinboost - Vitamin opstramning

TOSKANI Mesolift Cocktail er en løfte- og anti-aldringsløsning, der giver flere fordele. Denne mesoterapicocktail giver en løftende og strammende effekt, fugter huden og forbedrer udseendet af milde og moderate rynker. Indeholder en opløsning baseret på vitamin B, C, A og E, genopliver dette produkt, nærer og belyser huden. 

Mesolift Cocktail består af hyaluronsyre, et essentielt aktivt middel til hydrering og rekonstitution af dermis; natrium-DNA, en ingrediens, der let modificerer celler på det basale lag af epidermis; DMAE og organisk silicium giver huden en strammende effekt.

 Antiageing Cocktail er lavet af fem omhyggeligt blandede ingredienser og er designet til at arbejde i kombination for at reducere linjer og rynker, øge kollagenproduktionen, minimere alderspletter og fastgøre huden.

 
Cocktailerne indsprøjtes med Toskani TKN MesojectGun, som bruger den innovative EPM-teknologi, en kombination af elektroporation energi og transdermal levering ved hjælp af et specielt mikrochipværktøj. 
Denne mikrochip tillader oprettelse af reversible mikrokanaler i den kutane barriere i stratum corneum, hvilket forbedrer penetrationen af ​​aktive ingredienser i de forskellige lag og strukturer i epidermis.
Mesoterapi Skinboost - Pigmentlysning

TOSKANI Radiance Cocktail er en ansigtsbelysningsløsning med kraftig antioxidant og antimelanogen effekt. 

Denne formel indeholder antioxidant og foryngende ekstrakter for at ensarte hudtonen. Det virker før, under og efter melanogenese, da det hæmmer syntesen af ​​melanin og øger dets nedbrydning.

 Radiance Cocktail beskytter huden mod UV-stråler og har også anti-aging effekter. 

Det hæmmer melaninsyntese ved at afbryde L-Dopas evne til at slutte sig til Tyrosinase. Radiance Cocktail bremser også den oxidative proces i sin omdannelse til eumelanin, neutraliserer frie radikaler og beskytter mod UV-stråling.

Det har også anti-aging handling, da det beskytter kollagen og elastin mod deres nedbrydning.

Indikationer:
  • Melasmas
  • Kedelig og hængende hud
  • Hyperpigmentering
  • Store porer
  • Acne ar