Behandlinger

MicroGold

Microgold

MicroGold

Ny spændende MicroGold behandling.

Hvad gør MicroGold for dig?

MicroGold 

Anti-age/Ar/Pigment/hårtab behandling egner sig alle hudtyper.

Vi arbejder på celle niveau, der hvor vi aktiverer kollagen syntesen.

Man oplever en forbedring i hudens struktur, en øget glød, fugtnievuet øges og en formindskede af porer, linier og rynker og ar.
Ved hårtab mindskes hårtabet samtidig med at man aktivere hårsækkene til at danne mye hår

Huden fremstår strålende og med en flot udstråling

Behandlingen anbefales som et kurforløb med 3-4 ugers intervaller.

Med sine unikke nåle der er hule fremfor de traditionelle nåle, fungere disse nåle , som det perfekte leveringssystem, kaldet microchanneling. Disse nåle lavet af titanium, og er guldbelagte og samtidig er de tyndere end traditionelle micronåle derfor opnåes en næsten smertefri behandling. Når nålene skubbes ind i huden, åbner beholderen og den kraftfulde medicinske cocktail af hyarolonsyre, vitaminer, peptider, antioxidanter mm. transporteres ned via dette microhanneling system i underhuden.

 

Hvad er MicroGold Microchanneling?
MicroGold er et svensk produkt og er CE-mærket. MicroGold består af en beholder og et nålehus med 20, 24 karat guldbelagt nåle. De super tynde nåle er lavet af titanium og er dækket med guld. Når nålene presses ind i huden, åbner beholderen sig og produktet strømmer ned kanaler i nålene og derved overføres det til huden.
Nålene findes i længder 0,6, 1,0 og 1,5 mm.

Det er en invasiv hudforyngende behandling, der involverer en beholder med fine nåle, der stimulerer ansigts og kroppens kollagen og hjælper med at inføre ingredienser. i huden. De 24 karat guldnåle har mikrokanaler, der gør det muligt at produktet det lægges korrekt ind i huden på en kontrolleret måde. Forskellen mellem traditionel microneedling og Microchanneling med MicroGold er, at MicroGolds nåle har kanaler. Produktet overføres til kanalerne og derfor bringes det dybt ned i huden gennem nålene og frigives med ved den valgte nålelængde, herved undgåes almindelige komplikationer, som der kan være være forbundet med traditionelle teknikker. Med microneedling er nålene er krafigere og presser produktet ned i huden. Her lægger man produkt ovenpå huden. 

Microgoldbehandlingen har en dokumenterede evne til at levere den ønskede mængde hyaluronsyre eller biologiske produkter, lige under dermis, i den konsekvente dybde, næsten smertefri og over et stort overfladeareal. Dette er en stor fordel i forhold til den konventionelle sprøjte tilgang.
Med MicroGold kan vi effektivt behandle aldrende hud, strækmærker, fine linjer og rynker, mørke pletter, hyperpigmenteringer og ar.
Den sterielle beholder og nåle der er guldbelagt, er højt biokompatibilitet med menneskelig hud, der forhindrer irritation og allergiske reaktioner efter brug Der brugen en ny enhed til hver patient, og enheden genbruges aldrig. Proceduren kan bruges overalt i ansigt, hals og bryst og bruges til at behandle tegn på aldring på huden, hvor rynker, mørke pletter og anden skade kan være svære at behandle. Samt på eks. strækmærker.

Hvad gør det anderledes end andre microneedling behandlinger?

I modsætning til mikronåle pennen kræver denne behandling ingen bedøvelse og er normalt smertefri, men ved brug af 1 mm nåle kan det være nødvendigt at bedøve huden. Formålet med Microgold behandling er at lave mikrokanaler og levere produktet direkte ned i huden. Formålet med andre mikronålenheder er at punktere huden for stimulering. MicroGold behandlingen tager den traditionelle mikroneedling  til et andet niveau ved samtidig at behandle problemer som tørhed, fine linjer og rynker.

Hvordan forgår behandlingen?

MicroGold-behandling skaber små, næsten usynlige huller, der tillader hyaluronsyre, vitaminer og andre ingredienser, der let kan transporteres ind i hudens hud dybde, hvor de kan gavne og skabe langvarig effekt. Huden absorberer vækstfaktorerne og reagerer ved at begynde at forny sig ved hjælp af sin egen helingsproces.

Er MicroGold behandling sikker?

Ja, absolut! Denne avancerede form og udvikling af microneedling er sikker og kan anvendes i områder, hvor laserbehandlinger og dybtgående peeling normalt ikke udføres.

Der er sjældent brug for noget bedøvelsesmiddel, ikke engang anæstetisk creme. De små Mikrokanaler lukkes inden for en time, så infektioner efter en behandling er meget sjældne.
Behandlingen kan udføres som en kurbehandling med 3-4 ugers intervaller for at opnå maximal effekt