Behandlinger

MESOTERAPI

RYNKEREDUKTION / MESOTERAPI
MESOTERAPI/RYNKEREDUKTION

 

Sig farvel til rynker og til fine linjer...

 

1 serum = 1300.-

2 serumer = 1500.-

3 Serumer= 1700-

Hvad er Meso Terapi?

Rynker, linjer eller fuger – kært barn har mange navne. Fælles for dem er, at de oftest er uønskede. Alderstegn kan virke tærende mentalt, specielt hvis de er overdrevne i forhold til vores alder. Vores moderne Mesoterapi er en fugtgivende, rynkeudglattende behandling, der minder meget om klassisk filler rynkebehandling, men har længere holdbarhed og skaber mere blødhed ved det behandlede område, og samtidig anderledes end klassisk Mesoterapi, som sjældent holder længe og typisk er ineffektiv. Hele kroppen kan i teorien behandles, men fokus er på rynker i ansigtet, hvor følgende område effektivt behandles:

 • Smilerynker

 • Rynker omkring munden

 • Glabella (mellem øjne)

 • Fuger om mund

 • Alle rynker i kindeområdet

 • Rygerlinjer (rynker på overlæben)

 • Fyldiger læber
   

Vi arbejder i epidermis, det øverste hudlag, hvilket sikrer produktet bliver 

nedbrudt væsentligt langsommere end f.eks. Restylane i dermis. 

Mesoterapi udføres med vores Mesogun, som er en tyskproduceret 

højkvalitetsgun, der sikrer korrekt dybde og dosering af produktet. Vores produkt, Hyalderm, er specialdesignet til at ligge i det øverste hudlag, og 

har en optimalt blødhed, der gør produktet altid føles naturligt. Arbejdet i det øverste hudlag sikrer også, at vi ikke kommer i kontakt med blod- og 

nervebaner. Med metoden laver vi i øvrigt også læbeforstørrelse.

 • Længere holdbarhed 

 • Konsultation lige før behandling

 • Brug af blødere produkt

 • Billigere pris

Mesoterapi, 6 ml Rynkeudfyldende behandling 2500

Mesoterapi specielt område Rynkeudfyldende behandling 1500,-

 

 

*Der ikke er nogen garantier for et bestemt resultat, og resultatet kan variere fra person til person

SKINBOOST/MESOTERAPI
SKINBOOST/MESOTERAPI

Image title

Mesoterapi Mesohyal ® er en yderst effektiv rynkereducerende behandling, der virker biologisk ved at tilføre huden de komponenter, som er nødvendige for at opretholde vitaliteten. Ved mange små injektioner i huden overflade-tilføres et næringskompleks bestående af hyaloronsyre, vitaminer, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioxidanter.

Det er en global behandling mod årsagerne og konsekvenserne af aldrende hud, som har været anvendt af førende klinikker verden over gennem længere tid.

Image titleGlobal Antiaging

Ved mesoterapi Mesohyal® behandlinger tilføres de værdifulde ingredienser direkte i huden, og man behandler effektivt tør og slap hud, rynker, grov og ujævn hudtone, solskader, acnear mm.

 Forskellige områder kan behandles for målrettet at bekæmpe alle aldringstegn:ansigt, hals, décollete, håndryggen, indersiden af arme, indersiden af ben, mave.

Hvordan foregår behandlingen? 

Behandlingen udføres med en meget tynd nål, der tilfører huden hyaluronsyre – der findes naturligt i kroppen – og en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, samt den aktive komponent NCTC 109. Dette samlede kompleks hjælper effektivt med at reducere rynker og fine linier, samt forbedrer hudens generelle tilstand, og gør den fastere. Det sker med små, lette stik i hudens overflade. Det er denne kombination af unikke næringsstoffer og mange små stik, der både fugter huden i dybden, og stimulerer hudens genopbygning (kollagensyntesen). Herved genvindes hudens styrke og glød, rynker reduceres og hudens optimale fugtbalance genetableres.

Effekten ses med det samme, men bedst et par dage efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden. *

Mesohyal ® produkter fra MesoesImage titletetic Pharma Group (Barcelona)

Mesohyal ® produkter er den bredeste linje til mesoterapi behandlinger med CE mærke 

De kan kombineres, er sikre og forbedrer øjeblikkeligt hudens tilstand med langvarige resultater.

 Hyaluronsyre, som er en fundamental komponent for huden, er basis-ingrediens i alle Mesohyal ® produkter. Den er bioteknologisk produceret, non-animalsk og har meget høj koncentration.

Hvad er forskellen på BX/fillers og Mesoterapi?

Forskellen mellem denne behandling og BX/fillers er, at man via BX/ fillers kan få et flot her-og-nu-resultat. 

 Det gør du ikke med Mesoterapi – der skal flere behandlinger til. Til gengæld gavner behandlingen hudens tilstand, og styrker dens egen evne til genopbygning indefra. 

 En vigtig fordel ved Mesoterapi er, at huden via bittesmå kontrollerede nåleprik skaber en naturlig ophelingsaktivitet i huden. Dette betyder en kickstart af hudens egne, naturlige reparationsegenskaber.

 En anden væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Der forekommer ingen lammelser, og hyaluronsyren er ikke Cross-linked, hvilket vil sige, at der ikke er nogen risiko for blivende buler. Det aktive stof hyaluronsyre flyder ensartet ud, og ligger ikke som “modellervoks” under huden. Dette er med til at give et yderst naturligt mini-ansigtsløft. 

Hvor effektivt er det?

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke, at bindevævet bliver fastere. For optimal effekt skal du have mindst 3 behandlinger. Langt de fleste vælger 5 for et rigtigt godt og holdbart resultat. Holdbarheden af et kurforløb er 6 mdr. *

Gør det ondt?

Alt efter hvilken cocktail din hud har behov for, kan blandingen godt svie. Selve behandlingen kan mærkes som små prik i huden, og der vil være steder hvor huden er mere følsom end andre.

 Er du sensitiv? Hvis du vil være på den sikre side kan du købe Emla på apoteket og påføre et godt lag 30 min. inden du skal i behandling.

Er huden medtaget lige efter?

Huden er rød og varm, men på ingen måde skadet. Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudvæv, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk 2-7 dage efter behandlingen. 

 Vi har kunder, som får behandlingen i middagspausen. Vælg full face eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

Få den bedste opstart

Vi anbefaler at du får en peeling 1 uge til 14 dage før.

Hvordan virker ingredienserne? 

 • Hyaluron syre

  Hyaluronsyren er den vigtigste komponent i behandlingen. Den kompenserer for det naturlige tab af hyaluronsyre i huden, og genskaber dermed hudens tykkelse og giver volumen. Hyaluronsyre er et vigtigt element i huden, som sikrer hydrering og smidighed.

 • Tilførelsen resulterer i volumen, idet der bindes tilstrækkeligt fugt i hudens overflade. Desuden efterlader hyaluronsyre en luftgennemtrængelig film, der beskytter huden mod at udtørre.

Hvornår kan man se resultatet?

Effekten ses med det samme, men bedst 1-2 uger efter behandlingen. Dog anbefales at få minimum 3 behandlinger, som giver længerevarende rynkereducerende effekt i huden. *

Image titleAntal behandinger:

 Vi tilråder at Mesoterapi indledes med 3-5 behandlinger med ca 14 dages mellemrum, og herefter 1 behandling ca. hver 6 måned alt efter hudens behov.

Vi anbefaler Mesoterapi til dig, der ønsker en yngre og fastere hud på en naturlig måde uden kirurgi.

Kontakt os gerne på klinikken for yderligere rådgivning, eller book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation.

 

pr Behandling kr. 1500,-
 
Hårvækst (Vitamin indsprøjtning)

FÅ ET SUNDERE OG FYLDIGERE HÅR 👌👌

حقن ميزوثيرابي للشعر
شعر صحي بمظهر جذاب مع فيتامنيات لاعادة نمو وإنبات الشعر
وإحياء البصيلات بمظهر جميل وصحي .

تمتعي بشعر صحي لامع مع #حقن_الميزوثيرابي 
لنتيجة افضل يفضل عمل ٥ جلسات

Er du også plaget af hårtab og vil du gerne have et velplejet og sundt hår? Det er noget de fleste kvinder i alle aldre drømmer om. Så hvis du har problemer med hårtab, tyndt hår og ødelagt hår, kan Mesoterapi til hår (Mesoterap) måske være noget for dig.

Med tiden oplever mange at håret bliver tyndere, at afstanden mellem hårene bliver større og større og at de får skallede pletter hist og her. Hårtab er et almindeligt problem, men også et problem mange af os har svært ved at leve med, da vores hår har en stor en betydning for vores livskvalitet og velvære.

Behandlingen udføres ved, at man tilfører hovedbunden en lang række vitaminer og mineraler ved hjælp af små stik/indsprøjtninger. Næringsstofferne stimulerer hårets genopbygning og behandler ødelagt og tyndt hår, sådan du får et tykkere, smukkere og sundere hår.

Denne behandling anbefales at tages som kurforløb med mindst 5 gange

 

Global Eyecon
SIKKER EFFEKTIV ØJEN BEHEHANDLING Gradvist forbedrede resultater som allerede set efter førstebehandlingen Mesoestetic repræsenterer en ny øjen behandling med global handling, der kombinerer flere filosofier for at korrigere Rynker omkring øjne Mimiske rynker poser under øjne Mørke rander og Hængende øvre øjenlåg. Global eyecon er et praktisk og effektivt program.  En helbredelse er i alt seks sessioner over seks uger.  En behandling om ugen, hvor hver anden uge udfører global peeling og microneedling   Vigtigste ingredienserAzelainsyre, salicylsyre, mælkesyre, fytinsyre og citronsyre.