Behandlinger

Laser Permanent hårfjerning ليزر بارد

 HÅRFJERNINg

 

Hårfjerning med Cold Teknologi henvender sig til kvinder i alle aldre over 18 år med mørke kropshår på f.eks. intimområder, ben, arme, ryg og ansigt.

Her er vi specialiseret inden for permanent hårfjerning 

Permanent hårfjerning er en permanent reduktion af eksisterende hår*. Det vil sige du aldrig vil blive 100% hårfri, da du kan have hår liggende i dvale i den dybere underhud, der triggers ved hormonelle forandringer.

 

GRATIS FORUNDERSØGELSE

Professionel rådgivning er essentielt for et godt resultat af intim hårfjerning. Ved en personlig forundersøgelse på klinikken, vil vi undersøge dine hår og din hudtype og forklare om, hvordan netop din behandling bør forløbe, for at du opnår det bedste resultat.

 

 

TILBUD 

Ved valg af flere områder gives der pakke tilbud:  

2 områder 10% rabat

3 områder 20%  rabat

4+ områder 30% rabat

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud

HVORDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN?

 

Behandlingen forgår ved at lyset sendes hen over huden. Lyset bliver absorberet af den mørke farve i håret, hvorved lyset omdannes til kulde i håret. Herved ødelægges hårsækkens celler, så de går til grunde. Disse celler kommer aldrig igen.

Laseren kan kun fjerne håret, hvis det er i en vækstfase. Ikke alle hår er i vækst samtidig, idet hårcellerne kan ligge i en dvalefase (ligesom blomsterløg), hvorfor der kræver flere behandlinger.  Man kan fjerne hårvæksten med 90-100%, hvis hårene er mørke.

 

INDEN BEHANDLINGEN

 
 

Inden behandlingen skal hårene være barberet, så huden er helt glat. Man må ikke have fjernet hårene med pincet, voks eller epilering inden behandlingen. Dette skyldes, at håret skal være forbundet til hårroden, for at laseren kan fjerne dem permanent.

Man få ikke have fået sol på området minimum 4 uger inden en laserbehandling, da laseren i værste tilfælde vil opvarme huden frem for håret. Herved kan der ske en overfladisk forbrænding.

Der påføres en kold gel der skaber kontakt mellem laser og huden. Selve behandlingen føles som et slag med en elastik.

 
Overlæbe
Hage
Bakkebarter
Hals
Kinder
Nakke
Ansigt (Hele ansigt)
Bikini
Axil (Armhuler)
Tanga
Brasiliansk
Begge Halve arme
Begge Hele arme
Fingre og hænder
Baller
Baller og lænd
Lænd
Ryg inkl. lænd
Skuldre
Mave
Brystkasse
Navle og ned
Begge lår inkl. bikini
Begge underben, for/bag, inkl. knæ
Begge hele ben inkl. bikini
Tær og lille stykke over
Hele Krop