Behandlinger

HIFU- Behandling

H.I.F.U. - High-Intensity Focused Ultrasound

 

Yderst effektiv behandling mod aldrende hud og dens følgesvender - rynker, slaphed, træt hud. HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud. 

 

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound - en revolutionerende behandling, som bruger fokuseret ultralyd til at stimulerer hudens dybe bindevævslag, og dermed dannelsen af kollagen og elastin. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker.

Kort sagt, er HIFU et smertefrit naturligt face lift, et alternativ til plastikoperation. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af kniv. HIFU er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. HIFU reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling, 

 

Ved behandling udvælges én eller flere områder, som bearbejdes med fokuseret ultralyd, der rammer præcist 3- til 13 mm under huden.

 

Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup. Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed - den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at HIFUbehandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden - den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op. 

Du kan ikke blive behandlet med HIFU hvis du har:

  • Implantater af metal.

  • Pacemaker.

  • Får blodfortyndende medicin.

  • Fået silicone indsprøjtet i behandlingsområdet.

  • Fået dyb HIFU/ultherapy behandling indenfor det sidste år.

Når du har booket din tid til forundersøgelse ifm. HIFU, har du 2 dags betænkningstid, før du kan blive behandlet (det er et krav fra Sundhedsstyrelsen og betyder ikke, at HIFU er forbundet med fare). 

 

Hifu hele Ansigt
Hifu Ansigt & Hals
Hifu OverArme
Hifu Lår Inkl. Baller
Hifu Dobbelthage