Behandlinger

FedtFrysning

Fedtfrysning er de senere år blevet et populært alternativ til en fedtsugning

en meget simpel behandling, men som stadig giver gode resultat. Hos os anvender vi 360 graders Frysning, som er en ikke-kirurgisk behandling, der går ind og fjerner genstridige fedtdepoter, som du ikke kan komme af med, selvom du træner og spiser korrekt, og taber du dig 5 kilo, så taber du dig over hele kroppen. Så kan du miste fylde i ansigtet, på ballerne og brysterne, og det er der ikke nogen kvinder der har lyst til. Så her behandler vi helt specifikt på det område, du er ked af.

Det der er vigtigt, når man arbejder, er at man skulpturerer kroppen, og ikke bare kigger på et fedtdepot. Vi går ind og kigger på at du kvinde, og du skal have dine former, og hvordan bevare vi dem bedst, samtidig med at vi fjerner det fedt du er ked af. Man kan næsten behandle alle områder på kroppen.

Ved hjælp af en applikator, fryser vi det genstridige område med fedt ned til -10 grader. Det kan fedtcellerne ikke tåle, de krystalliserer, altså går i stykker. Fedtcellerne kommer ikke igen, hvilket vil sige, at du ikke vil tage på i det samme område igen. Som forklaring kan man se det således, at hvis du taber dig ved hjalp af fx træning, så har du stadig præcis det samme antal fedtceller, de bliver bare mindre. Ved en behandling med Frysning har dine fedtceller stadig samme størrelse, men efter én behandling vil du bare have 30-45 % færre. Derfor kan du ikke tage på i samme omfang, som du har kunnet tidligere.

Fedtfrysning på Krop

Fedtfrysning

 

Er du utilfreds med fedt på mave, overarme eller lår? Så kan fedtfrysning netop være løsningen for dig. Det er ikke muligt at punktforbrænde fedt på kroppen. Selvom du følger en hård kostplan, og træner jævnligt, sidder “den der delle, der bare ikke vil gå væk” der desværre stadig. Det kan være frustrerende for mange, at de bruger mange timer i fitness centeret uden at opnå det helt store eller ønskede resultat.

 

Derudover får du måske følelsen af, at du ikke selv har kontrollen over, hvilke steder på kroppen du taber dig. Kirurgiske indgreb kan være smertefulde og tidskrævende. Derfor har vi et alternativ til dig, der ønsker, at få fjernet fedtdepoterne nemt og hurtigt – nemlig fedtfrysning. En behandling der er nem, mild og mere eller mindre smertefri.

Fedtfrysning på hagen