Nyheder

NyhedsbilledeStor

Dermalogica Body Collection

Kropsplejen spiller en vigtig rolle i vores kulturhistorie. Igennem århundreder har baderitualer haft utallige formål ud over grundlæggende hygiejne, lige fra helende og religiøs renselse til afslapning og socialisering. Meget af det, der gjorde badet til en genopbyggende oplevelse, er nu historie. I stedet for betragter vi kropspleje som endnu en daglig opgave, der skal overstås. Faktisk føler mange af os, at vi ikke har tid til at slappe af. Det har vi sat os for at ændre.

De traditionelle baderitualer har inspireret Dermalogica til at udvikle den nye Dermalogica Body Collection. For eksempel bruges de aromatiske olier, der gør Conditioning Body Wash så nærende, stadig i den tyrkiske hammam i dag – og naturligt havsalt, der er en vigtig ingrediens i Thermafoliant Body Scrub, blev lovprist af egypterne for sine styrkende egenskaber på huden. Det samme gælder for Phyto Replenish Body Oil. Her har vi fået inspiration fra koreanske hudplejeritualer, der anvendte beroligende fermenteret rød ginseng. Grøn te i Body Hydrating Cream har været brugt i japansk hudpleje i århundreder. 

Hud- og kropspleje er vigtige elementer af disse baderitualer. Mange af dem lægger også vægt på meditation eller andre former for afslapning – og netop dette forvandler badet fra en kedelig pligt til et genopbyggende, nærende hudpleje-ritual.

De 4 produkter i Dermalogica Body Collection:

Phyto Replenish Body Oil 
Daglig eksponering fra miljømæssige påvirkninger kan udtørre og nedbryde hudens beskyttende barriere. Phyto Replenish Body Oil er en fjerlet kropsolie, rig på genopbyggende olier, der fugter og hjælper til at beskytte hudens lipidbarriere og give den sund glød. 

125 ml | Vejl. udsalgspris kr. 405,-

Thermafoliant Body Scrub
Huden kan blive tør og mat, når de døde hudceller ophobes på overfladen. Denne dobbeltvirkende eksfolierende skrubbecreme opløser de døde hudceller, fugter og tilfører vigtige antioxidanter – og efterlader huden ren, opfrisket og med ny glød.

177 ml | Vejl. udsalgspris kr. 340,-

Conditioning Body Wash
Dette silkeagtige, blidt rensende produkt gør dit daglige bad til en meditativ, genopbyggende rutine med en helt igennem sensorisk, nærende shampoo til kroppen, der renser, behandler og styrker.

295 ml | Vejl. udsalgspris kr. 235,-

Body Hydrating Cream
Få den vigtige daglige fugt fra denne nærende creme med en række æteriske olier fra hele verden, der fugter, blødgør og toner. Denne silkeagtige, medium creme beroliger sanserne og sørger for fugt. 

295 ml | Vejl. udsalgspris kr. 250,-

Kig forbi Z SALON - SKØNHEDSKLINIKKEN og prøv de nye produkter eller køb dem på vores shop.
Husk du optjener 15% bonuspoint hvis du køber dem hos Z SALON - SKØNHEDSKLINIKKEN eller på dermalogica.dk.
 

Flere nyheder

Hyaluronic Ceramide Mist
Hyaluronic Ceramide Mist
Circular Hydration Serum
Circular Hydration Serum
Awaken Peptide Eye Gel
Awaken Peptide Eye Gel
BioLumin-C Gel Moisturizer
BioLumin-C Gel Moisturizer
PowerBright Dark Spot Serum
PowerBright Dark Spot Serum
Smart Response Serum
Smart Response Serum
Melting Moisture Masque
Melting Moisture Masque
NYHED! neck fit contour serum
NYHED! neck fit contour serum
NYHED! Hydro Masque Exfoliant
NYHED! Hydro Masque Exfoliant
NYHED! Retinol Clearing Oil
NYHED! Retinol Clearing Oil
NYHED! Invisible Physical Defense SPF 30
NYHED! Invisible Physical Defense SPF 30
Giv dine øjne et boost med BioLumin-C Eye Serum
Giv dine øjne et boost med BioLumin-C Eye Serum